Monday, 11 January 2016

Class Mekap 3 jam (Private) RM100 sahaja!

Assalamualaikum w.b.t

Instagram: @putrikhalil
Make Up done by me.

013-3588664 (Whatsapp)

Kepada sesiapa yang ingin belajar cara mekap yang betul, boleh lah menghadirkan diri ke kelas privasi saya IKUT TIME ANDA (still kena refer schedule sy) and satu session akan mengambil masa dalam 3 jam sahaja, sekali kelas bayarannya hanya RM100 sahaja. Boleh One-on-One, atau boleh bawa kawan sekali. Jadi, saya dengan anda sahaja. Saya akan ajar 'basic skills', dan ada tips2 MAGICAL TOUCH yang selalunya digunakan oleh MAKE UP ARTIST zaman sekarang. Apa tunggu lagi, Jom whatsapp ramai2 ke nombor qim 013-3588664  

Instagram: @putrikhalil


Tak rugi belajar mekap. Boleh buat part time uols :) saya suka! saya suka! Saya suka tengok orang cantik & saya suka dengan orang yang suka belajar ! Terima Kasih.

Monday, 7 December 2015

TABITA & DESI DAMAYANTHI ORIGINAL. Get it now!!!

Whatsapp: 013-3588664 

Trial Set: RM150 RM130
Travel Set: RM180 RM170
Regular Set: RM320 RM290
Exclusive set: RM360 RM320

* Sila Whatsapp : 013-3588664 (Qim)
Instagram: @putrikhalil

EXCLUSIVE SET

 TRAVEL SET

REGULAR SET

Whatsapp: 013-3588664 

DIJAMIN ORIGINAL DAN TIDAK MENGANDUNGI SEBARANG BAHAN KIMIA TERLARANG. TABITA & DESI DAMAYANTHI ADALAH PRODUK YANG DIPERBUAT DARIPADA 100% ORGANIK. HARAP MAKLUM. TIADA KESAN SAMPINGAN WALAUPUN SETELAH BERHENTI PEMAKAIAN

Samsung Galaxy S4 For Sale! RM500 only

Assalamualaikum w.b.t

Qim ada nak let go fon samsung s4 color Pink. It's still in good condition. Qim sayang sebenarnya phone ni sebab camera dye cantik ☺️ Harga sudah termasuk postage. Boleh belikan untuk anak2 kecik ke yg perlukan fon, qim rasa fon ni sangat sesuai sbb tahan lasak, camera cantik, tak mahal hihi. Pink lak tu, pink dye soft. Niceee. 

SOLD OUT

SOLD OUT



SOLD OUT

Monday, 2 November 2015

NEW NUMBER CHANGED

Assalamualaikum w.b.t 

Qim nak inform yang saya baru tukar nombor. dari MAXIS ke CELCOM, Sila whatsapp saya nombor ini 013-3588664 - Qim :)


Maaf  tak sempat update apa2 terlalu busy. dan hanya sempat update phone number kt sini sahaja.  Segala urusan bolehlah hubungi nombor yang tertera ini ;)

Sunday, 10 May 2015

MakeUp done by Me



 Whatsapp: 013-3588664
Qimm











Mekap Yang Seksi Sesuai Untuk Dinner

Assalamualaikum w.b.t

Kalau nak kelainan pada malam dinner, memang sesuai buat mekap 'Sexy Look'. 


Oh ya, harini ada 'Trial' makeup untuk sorang cewek manis ni. :) Sesiapa inginkan mekap macam ni, kalau risau tak sesuai dengan kulit, Qim memang adakan sesi Trial RM30 sahaja. 

For More Info Kindly Whatsapp:

013-3588664













Friday, 10 April 2015

MAKE-UP ARTIST MURAH CANTIK By Qimmy Melanie

Assalamualaikum w.b.t

Whatsapp:
013-3588664
Qimm

Hai... tengah pening survey mekap sana sini? Event dah nak dekat tapi tak jumpa-jumpa lagi make-up artist yang berkenan? Kalau ada pun mahal over budget kite? Jadinya kite dok terfikir-fikir lagi camne lah nak nampak glamour pada hari special. Lagi-lagi yang nak kahwin or tunang buat masa terdekat ni. 

Takyah cakap korang, I sendiri dah berpengalaman sangat dulu sebab yela... kite ni survey last minute. Seksa oh. Kalau awal pun, bila contact ngn mekap artis nak guna jasa diorang, kebanyakannya dah fully-booked. (especially MUA yg dah ada nama kan) 

Eh panjang pula muqaddimah. ;p


 Port mekap saya, Kalau nak i datang ke destinasi uols pun boleh ;)


MakeUp by Qimmy Melanie


So I ada menawarkan khidmat mekap kepada semua golongan masyarakat, Harga murah-murah sahaja, sesuai untuk student. Apa lagi tunggu?!!! Cepat ambik fon dah boleh la contact I . Kalau susah nak call boleh Whatsapp je. :) I akan reply di mana saje I berada!

"Sila nyatakan date, event apa, lokasi & pukul berapa"

Harga murah sangat-sangat! Sila jangan memalu nak roger I. Student amatlah digalakkan sebab dah takde MUA bagi harga murah2. Nak murah dan TIPTOP menawan, Pick me! 

MAKE-UP ARTIST SERVICE
Nikah+Sanding, Tunang, Bridesmaid, Promp Night, Dinner, Any Special Events yang memerlukan anda nampak Vogue da Vass! ;)

Whatsapp:
013-3588664
Qimm

RM 250 sahaja untuk mekap!


nombor kat gambar tu nombor lama belum di update. *malas mode. :) boleh whatsapp : 0133588664

SESI MERATAKAN FOUNDATION

MEKAP MATA




FINAL TOUCH
   

 TADAA!

Whatsapp:
013-3588664
Qimm



Whatsapp:
013-3588664
Qimm


#mekap #makeup #mekapmurahcantik #cun #cantik #natural #macamcantikje #jelita #mac #shuuemuera #revlon #makeupartistmalaysia #makeuparist #kl #selangor #klangvalley #1malaysia #mekapnatural #glowing #glow #mekapmurah #hargastudent #prompnight #nikahsanding #nikah #sanding #bacheloratteparty #graduatiom #birthday #dinner #makeupforspecialevents #events

Thank you!