Friday, 11 July 2014

Beware! Jangan terpedaya dengan Tabita ciplak.

Assalamualaikum w.b.t. Guys, kalau ada sape-sape kawan yang ade masalah kulit muka. Sensitive sangat ke suruh dorang contact Qim & try Tabita Skincare. Confirm puas hati punya! Lagi2 nak raya ni sume kan. Sian la kat depa kan. Depa pun nak cecantik hensem2. Perempuan ke lelaki semua boleh guna. Tak lama pun effect dia nampak pun dlm 2-3minggu.
 Baru-baru ni kawan cakap mmg jerawat nk tumbuh pun susah lepas pakai. Terus kecut kateko! Ni dia nak belikan sekali order buat kawan-kawan dia. Jgn risau ade loose items jugak. N set dia takdelah mahal. Confirm ori bebeh! Koramg sume boleh contact Qim, nak call terus or whatsapp je tanya dengan lebih lanjut, silakan.boleh saje. Anytime. N stock dari Qim sentiasa ada. No worries. Sila Promote ok.thank you.
Whatsapp/wechat: 01123125030 Qim

Muka selepas pemakaian Tabita. FRESH tanpa secalit make up!  


  Whatsapp/wechat: 01123125030 Qim

 

DAPATKAN HARI INI! SERIOUS PUAS HATI. oh ya ADA PROMO RAYA LAGI JOMMM

Tuesday, 1 July 2014

Jom cantik sama-sama dengan tabita ori dari Qim!

Assalamualaikum w.b.t....
Orang kata nak buat baik.jangan buat baik sorang2, ajak family, sedara, kwn2. Haa kalau nak cantik pun jangan cantik sorang2. Ajak semua orang.so dats why la qim promote lg Tabita dari Qim ni. Malas sebenarnya nk promote. Tp rasa geramm sgt ramai customer cakap dorg terpedaya dgn tabita ciplak.dorg suruh qim promote coz mmg beza sangat bila pakai tabita dari Qim. Mwah~
Whatsapp/wechat Qim: 01123125030.

Saturday, 22 June 2013

"QIMMY SHAWL" Shawl Cantik, Trendy & Sejuk! =D

Assalamualaikum w.b.t

Hello semua Qim nak update pasal shawl dari Qimmy Shawl pada entry kali ini. Alhamdulillah dah siap pun shawl ini semua. Dalam sibuk-sibuk kite ni sebenarnya masih ada ruang lagi untuk kite spend time kite buat benda yang kita minat. Okay, kalau korang berminat boleh whatsapp qimm. Lepas buat payment, Qimm akan terus post ke rumah anda. =)

Tak rugi korang beli shawl ni, pelbagai gaya boleh dibuat dengan shawl ini mengikut kreativiti masing-masing! :) GREAT CHOICE! Kombinasi warna dan corak TERKINI! Ada macam-macam. lebih 10 jenis. Tengok semua dalam album ini. Cepat beli tau sebab semua orang berebut-rebut nak beli shawl printed ni. Stock pula TERHAD! Jom shopping shawl/tudung RAYA!

Code: QS 023 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. Whatsapp Qimm-01123125030


Code: QS 022 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. Whatsapp Qimm-01123125030

Code: QS 019 Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. 
Whatsapp Qimm-01123125030

Code: QS 020 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. 
Whatsapp Qimm-01123125030


Code: QS 016 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. 
Whatsapp Qimm-01123125030

Code: QS 021 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang! sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. Whatsapp Qimm-01123125030


Code: QS 018 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. 
Whatsapp Qimm-01123125030


Code: QS 017 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. 
Whatsapp Qimm-01123125030

#shawl #shawlcantik #shawlberkualiti #lerangbesar #shawlpenuh #tudungcun #tudungcantik #tudungmurah #jilbabcantik #jilbabpanjang #shawllembut #desainterkini #citarasa #tudunglawa #tudungraya #shawlraya #shawlpuashati #corakwarnaterkini #corak #warna #trend #hibistastailista #hijabister #hijabster #stailodantrendy #trendy #stailo #warnawarni

Thanks for reading!

Thursday, 20 June 2013

WTS PADDLEPOP JUICE! HOT SELLING!

WTS Paddlepop nama diberi. 

*Hot Selling setakat ini.. RM15 sebotol!! 

**harga teTap bagi Cheras**

call/sms  di number Rott:- 0105049382 

**## preferable ** whatapps Rott:- 0142615054


macam-macam flavour lagi selain Paddlepop. Boleh tengok ni :)

COD: pandan jaya ,maluri ,shamelin,chendol kat stadium tasik permaisuri , ampang.petronas pgrm ,tesco taman midah only!! 

COD :bp on weekend! inshallah kalo balik :P 

postage disediakan ke sabah sarawak!~!! serta semenanjung!!!!!

bagi warga cheras yg pm/sms/wechat/whatapps saya.last week sila collect your order!!! gerenti kali ni lagi sedap !!!!!!

http://www.vapersmalaysia.com/vaperswag

https://www.facebook.com/VaperSwag

https://www.facebook.com/groups/malaysiavapersclassified/
You guys boleh click kat link atas ni and add okay. Banyak lagi info kat situ. TQ.

#e-juice #juice #flava #flavour #mrpandajuice #homemadejuice #vapersmalaysia #johor #klang #kl #batupahat #mostwanted #best #ecigarette #ecig #e-liquid #Malaysia #murah #cheras #china

Thanks for reading!

Thursday, 13 June 2013

3 minggu cerah berseri dengan Tabita Skincare

Assalamualaikum w.b.t

Yeah korang dah tengok tak design terbaru botol Tabita? more "classy" gtuu kan. NICE! so pada sesiapa yang nak order bermula saat ini, korang dah dapat botol design baru dah. hihi. i likeee! ;)

Tadaa! New design of Facial Soap & Smooth Lotion

Dulu punya design pun lawa juga. Cuma customer qim confused pulak ingatkan Tabita Qim tu vapor. Adalah juga bentuk vapor.hihi yela dahlah dua-dua Tabita dan Vapor Qim jualkan. hihi kelakar bila ingat balik. 

Haa yang kanan ni design sebelum ni. Nampak macam vapor kan! hahaha seriously sama sekali pandang! ^.^


Hari ni Alhamdulilah order berjalan mcm biasa..ramai yg masih setia pada Tabita Skincare...walaupun ada yang cakap itu-ini...Tadi pun ada customer yg whatsapp tanya pasal Tabita ni...Alhamdulilah dia cakap walaupun org nak kata apa..dia tetap setia berTabita..hehe. sebab Tabita lah yang telah mencantikkan kulitnya...sekarang ni dia hanya pakai 3 items je tanpa toner. pon boleh :)

Qim nak cakap ni untuk peringatan semua...toner tak perlu dipakai setiap hari...Dingatkan juga...STOP guna toner/smooth lotion setiap hari setelah 3 minggu menggunakannya, lepas tu disarankan guna seminggu sekali je.. Kalau nak kurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai TONER/SMOOTH LOTION tu hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.. 2 titik jer tau jgn lebih2... :)



 TRAVEL SET (Sample)

Jom Cantik Putih Berseri Dengan Mudah, Cepat, Efektif & Selamat...
***TERHANGAT & TERLARIS DIPASARAN!!!

Sesuai untuk semua jenis kulit...See More↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- parut jerawat serta ketidakrataan kulit wajah
- BLACKHEADS serta WHITEHEADS
- SUNBURN: mengembalikan warna kulit asal lebih pantas

*Lihatlah Hasil Seawal 3 Minggu Sangat Teruja & Mengagumkan.!!



Haa mari-mari...stok baru sampai! hihihi... Untuk pengetahuan semua stok Tabita ni Qim ambil sendiri di seberang. Nampak tu luggage penuh benda alah ni. Semangat nak kawan-kawan semua kelihatan cantik awet muda gtuu! :) But don't worry, Qim pun study dekat sana kan. Memang peka dengan barang dorang yg tiruan. So, there's no such thing la nak kata ini Tabita tiruan. Ini dijamin 100% Original. Kalau tiruan tu yang ada dekat Chow Kit tu haa. 

Ada pihak terus 'shipping' dari seberang hantar ke Malaysia (tanpa selidik/survey barang dorang order tu) dan jual dekat chow kit teruih. Tulah dia, nak jimat kos punya pasal. So korg siapa suruh beli kat sana? Choyy sangat :) hehe. takdelah gurau. sorry terkasar!


 Qim practise posing raya kejap ye. hohoho. 

Haa korang dah dekat nak raya ni, boleh lah try Tabita ni. Tak lama pun just 3 minggu dah nampak hasil kulit korang. Tak caya? pakai lah dulu. Try pakai Trial Set dulu, Trial set tu pun sebulan baru abis. tak luak, harga qim letak pun lumayan murah. apa lagi tunggu? :)

Tak payahlah nak berhabis duit cucuk sana sini. Bukan apa, banyak side effects dia nanti. Pakai je Tabita ni.. murah pun murah. I mean murahlah daripada sekali "cucuk-cucuk" tu. Alhamdulillah Tabita Skincare Products ni selamat digunakan. Produk sangat berkualiti dan memang kenalah dengan quote produk ni. 

"The best product for the best person"-TABITA Skincare

Yang dah pakai tu bolehlah feeling lebih pasni. Hehehe ;p



Meh Qim habaq sikit cara-cara menggunakan produk Tabita ni:- 

1.   Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara merata. (hanya sedikit  1 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)

2.   Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI LAP. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar tidak terlalu basah berair.

3.   Titiskan min 2 titis SMOOTH LOTION diatas kapas muka dan oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah  untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan sudah memadai, jangan di sental secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.

4.   Sapukan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari keseluruh wajah dan leher semasa wajah masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari.
****NOTA PENTING

# Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION / TONER
hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.
# Diingatkan juga BERHENTI menggunakan SMOOTH LOTION/TONER TABITA SKINCARE setelah 3 minggu
mengunakannya ,setelah itu di saran hanya gunakan seminggu sekali sahaja jika perlu.
# Jika kulit wajah anda merah, itu tandanya anda terlebih memakai TONER/SMOOTH LOTION. Maka disarankan supaya STOP dulu penggunaannya sehingga kulit menjadi normal seperti sediakala. 

MORE INFO *IMPORTANT*
TINDAKBALAS YANG AKAN ANDA ALAMI SEMASA PENGGUNAAN TABITA:
Selepas 1 Minggu, muka anda akan berasa sakit, ketat, gatal, diikuti oleh pengelupasan ... ini akan dirasai selama kira-kira 14 hari.(bergantung pd kulit jugak) Dalam keadaan ini, anda dinasihatkan supaya  tidak menggaru,kerana  ia boleh menyebabkan parut di muka.

Apabila digunakan di kawasan leher, anda akan / mungkin merasa gatal. Teruskan dengan penggunaan dan kurangkan penggunaan smooth lotion/toner dengan hanya dua (2) titik. Seandainya kulit anda merah, pedih atau seperti naik ruam...anda dinasihatkan supaya tidak menggunakan toner selama 3-4  hari... Selepas kurang daripada dua (2) minggu, ia akan kembali normal dan hasil yang ketara boleh dilihat selepas satu (1) bulan.


Walau bagaimana pun...tindak balas di atas dan keputusan boleh berbeza  untuk setiap orang dan malah ada yang tidak mengalami proses pengelupasan...semuanya bergantung pada kulit masing2...


Apabila muka anda berasa sakit atau gatal, tekan perlahan-lahan dengan tisu yang bersih dan lembut. Penggunaan produk Tabita harus diteruskan dan tidak boleh dihentikan..Walau bagaimana pun anda boleh memakai secara berselang seli smooth lotion/toner bagi melegakan keaadaan kulit anda dari sebarang iritasi..

Selepas berlakunya pengelupasan secara nipis sahaja.., maka rasa gatal akan hilang dengan sendirinya.
Pengelupasan mengambil masa yang lebih lama, biasanya untuk kawasan hidung dan mulut iaitu  selepas 4 dan 5 minggu, perubahan akan kelihatan pada muka anda.
Untuk hasil yang terbaik, ia adalah disyorkan untuk tidak menggunakan dengan produk-produk kecantikan yang lain pada masa yang sama.



Ramai berpuas hati lepas dah guna produk Tabita ni. Macam kakak kedua qim seorang pramugari dan geng-geng pramugari dia ramai setia dengan Tabita. Biasalah pramugari hari-hari kena nampak cantik kan, tepek mekap hari-hari. Jadi mereka tak terkecuali mempunyai masalah kulit muka juga kan. Guess what! semua pakai Tabita dari dulu sampai lah sekarang. Sebab dalam banyak-banyak produk, Tabitalah yang sesuai untuk semua jenis kulit muka especially kulit sensitif. 


Kalau nak tau ramai juga suka dengan Tabita ni sebab kesan pada kulit tu lebih cepat berbanding produk-produk lain. Yela dorangkan hari-hari kena fly (kerja) mesti nak peroleh kesan yang cepat. Baru ada confidence level tu dapat ditingkatkan dan melayan passenger dengan lebih baik. ecewahh,hehe. Tabita ni bukan calang-calang produk ye tuan-tuan dan puan-puan. Ianya dihasilkan oleh ahli-ahli dermatologist (pakar kulit) terkemuka. Jadi, konfidenlah anda untuk memakai TABITA. Belum cuba belum tahu. Dah cuba CONFIRM puas hati. :)

 Ana & Qimm after bacaan Yassin.

Ana, Ibu Rozy & Me.

Lepas baca entry ni, sesiapa yang berminat nak beli or nak tanya boleh Whatsapp Qimm aite. 


PACKAGE PRICE
EXCLUSIVE SET : RM360
REGULAR SET : RM320
TRAVEL SET : RM180
TRIAL SET : RM150

*FREE POSTAGE*


Whatsapp/Wechat/LINE: 

01123125030-Qimm


#tabitaskincare #tabita #skincare #cantik #gebu #mulus #cerah #putih #wanita #berseri #idaman #kecantikanasli #pencucimuka #krimpencerah #krimwajah #whitening #menawan #awetmuda #murah #pencerahanwajah #klang #batupahat #kl #cod #pos #melayu #kulithalus #licin #bebasjerawat #jerawat #cun #malaysiatabita #tabitaskincare

Thanks for reading!~

Thursday, 6 June 2013

MORE INFO: TABITA SKINCARE PRODUCTS

Assalamualaikum w.b.t

Nah, silalah baca serba sedikit tentang TABITA sebelum membeli. Bila dah confident, baru boleh roger qimm atau mr. rott untuk buat order. Thank you. -Qimm

PACKAGE

EXCLUSIVE SET : RM350
REGULAR SET : RM300
TRAVEL SET : RM180
TRIAL SET : RM150

FREE POSTAGE!


Whatsapp/Wechat/LINE: 
0176229428-Qimm









#tabitaskincare #tabita #skincare #cantik #gebu #mulus #cerah #putih #wanita #berseri #idaman #kecantikanasli #pencucimuka #krimpencerah #krimwajah #whitening #menawan #awetmuda #murah #pencerahanwajah #klang #batupahat #kl #cod #pos #melayu #kulithalus #licin #bebasjerawat #jerawat #cun #malaysiatabita #tabitaskincare


Thanks for reading!

TABITA Skincare Products To Grab!

Assalamualaikum w.b.t


Okay entry kali ni Qim nak cerita pasal produk kecantikan yang sangat famous. Jeng..jeng..jeng! TABITA SKINCARE PRODUCTS (Original). Actually dah lama nak jual Tabita ni. Cuma tak berkesempatan nak ON kan je. Dok busy dengan bisnes lain. So, pada sesiapa yang tanya sebelum ni dah boleh buat order dekat Qim. Macam biasalah tinggal Whatsapp je. Buat payment dan bagi details, terus boleh dapat Tabita Set ni. Simple as that! :)


EXCLUSIVE SET : RM350
REGULAR SET : RM300
TRAVEL SET : RM180
TRIAL SET : RM150

FREE POSTAGE!


Ada macam-macam set korang boleh pilih. Kepada sesiapa yang tercari-cari produk apa yang nak ditepek kat muka for daily use qim memang suggest try Tabita ni. Untuk yang baru pertama kali nak pakai (first timer), bolehlah pilih 'Trial Set' dulu. Harga pun reasonable.





Boleh roger qim untuk order TABITA SKINCARE ni okay. Whatsapp anytime, qim mesti reply. Kalau ter-reply lambat sikit sorry ya. Tak sempat nak bebel banyak, next entry qim letak fungsi setiap cream TABITA ni okay. 


p/s: qim pun pemakai TABITA ni. memang puas hati. Alhamdulillah kulit semakin sihat dan cerah :)


Whatsapp/Wechat/LINE: 
01123125030-Qimmm

#tabitaskincare #tabita #skincare #cantik #gebu #mulus #cerah #putih #wanita #berseri #idaman #kecantikanasli #pencucimuka #krimpencerah #krimwajah #whitening #menawan #awetmuda #murah #pencerahanwajah #klang #batupahat #kl #cod #pos #melayu #kulithalus #licin #bebasjerawat #jerawat #cun

Thanks for reading!