Sunday, 10 May 2015

MakeUp done by Me



 Whatsapp: 011-23125030
Qimm











Mekap Yang Seksi Sesuai Untuk Dinner

Assalamualaikum w.b.t

Kalau nak kelainan pada malam dinner, memang sesuai buat mekap 'Sexy Look'. 


Oh ya, harini ada 'Trial' makeup untuk sorang cewek manis ni. :) Sesiapa inginkan mekap macam ni, kalau risau tak sesuai dengan kulit, Qim memang adakan sesi Trial RM30 sahaja. 

For More Info Kindly Whatsapp:

011-23125030













Sunday, 19 April 2015

MEKAP MURAH DAN CANTIK !

Assalamualaikum w.b.t

Harini qim nak tunjuk qim mekap Smokey Eyes.
Baru balik kerja, penat terkata. Ingat nak tidur je tapi golek punya golek tak boleh tidur pula. So, I decided nak kemas2 beg mekap. Last-last I termekap pula diri sendiri hihi. Okay ni untuk tatapan uols yang request Smokey Eyes Makeup.





Oh ya, pic yang qim snap ni semua No Filter. Untuk mekap memang kita tak guna effect 360 semua ye. Nanti abis hilang semua shading yang kita buat. Penat mak. :)






Okay, kita amik gambar Close-up pula










Bagi yang berminat dengan mekap macam ni, boleh terus whatsapp saya untuk booking. 

Sila bagitau Lokasi/Date,/Event 

Whatsapp/SMS : 011-23125030

Jangan risau harga murah saje, Boleh deal kt whatsapp

:)

Thanks for reading

#qimmymelanie #qimmytouch #makeupartist #MUA #makeupaddict #makeup #thelook #makeupmalaysia #selangor #magicaltouch #bridalmakeup #klangvalley #kualalumpur #cantik #mekapmurah #cantik #cun #gebu #beauty #makeupservice #makeupartistmalaysia #gebu #mekapnatural



Friday, 10 April 2015

MAKE-UP ARTIST MURAH CANTIK By Qimmy Melanie

Assalamualaikum w.b.t

Hai... tengah pening survey mekap sana sini? Event dah nak dekat tapi tak jumpa-jumpa lagi make-up artist yang berkenan? Kalau ada pun mahal over budget kite? Jadinya kite dok terfikir-fikir lagi camne lah nak nampak glamour pada hari special. Lagi-lagi yang nak kahwin or tunang buat masa terdekat ni. 

Takyah cakap korang, I sendiri dah berpengalaman sangat dulu sebab yela... kite ni survey last minute. Seksa oh. Kalau awal pun, bila contact ngn mekap artis nak guna jasa diorang, kebanyakannya dah fully-booked. (especially MUA yg dah ada nama kan) 

Eh panjang pula muqaddimah. ;p


 Port mekap saya, Kalau nak i datang ke destinasi uols pun boleh ;)


MakeUp by Qimmy Melanie


So I ada menawarkan khidmat mekap kepada semua golongan masyarakat, Harga murah-murah sahaja, sesuai untuk student. Apa lagi tunggu?!!! Cepat ambik fon dah boleh la contact I . Kalau susah nak call boleh Whatsapp je. :) I akan reply di mana saje I berada!

"Sila nyatakan date, event apa, lokasi & pukul berapa"

Harga murah sangat-sangat! Sila jangan memalu nak roger I. Student amatlah digalakkan sebab dah takde MUA bagi harga murah2. Nak murah dan TIPTOP menawan, Pick me! 

MAKE-UP ARTIST SERVICE
Nikah+Sanding, Tunang, Bridesmaid, Promp Night, Dinner, Any Special Events yang memerlukan anda nampak Vogue da Vass! ;)

Whatsapp:
011-23125030
Qimm

RM 50.00 - RM 90.00 sahaja untuk mekap!




SESI MERATAKAN FOUNDATION

MEKAP MATA




FINAL TOUCH
   

 TADAA!








#mekap #makeup #mekapmurahcantik #cun #cantik #natural #macamcantikje #jelita #mac #shuuemuera #revlon #makeupartistmalaysia #makeuparist #kl #selangor #klangvalley #1malaysia #mekapnatural #glowing #glow #mekapmurah #hargastudent #prompnight #nikahsanding #nikah #sanding #bacheloratteparty #graduatiom #birthday #dinner #makeupforspecialevents #events

Thank you!

Sunday, 30 November 2014

RADIANCE SIGNATURE WHITENING GLOWING

Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No.1 Asia untuk kesihatan dan kecantikan anda, kerana ianya bertindak secara semulajadi serta menggunakan hanya bahan yang berkualiti dan bermutu tinggi.

3 Manfaat utama Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series:

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
UNTUK PEMBELIAN, sila :
SMS / Whatsapp :  011-2312 5030 Qim
Instagram: @qimmyputri
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

► Kecantikan:
. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
. Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
. Menjadikan kulit glowing secara natural.
. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
. Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
. Menghilangkan sel kulit mati.
. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
. Menghilangkan jeragat.
. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
. Mengecilkan pori-pori.

► Kesihatan:
. Anti kanser.
. Menstabilkan tekanan darah.
. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
. Merawat ekzema.
. Merawat imsonia.
. Merawat resdung.
. Merawat penyakit kencing manis.
. Merawat dan mencegah kanser payudara.
. Merawat dan mencuci buah pinggang.
. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
. Bertindak sebagai Anti-Body.
. Memberikan tenaga serta merta.
. Memberikan tidur yang nyenyak.
. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. Melawaskan pembuangan.


► Bentuk Badan Yang IDEAL
. Mengawal berat badan.
. Membuang toksin dalam badan.
. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
. Memberikan rasa kenyang.
. Mengawal nafsu makan.

Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

=====================

. Produk berstatus GMP Certified
. Selamat & Berkesan
. Tanpa Sapuan
. Tanpa Bahan Terlarang
. 100% Natural Base

. KKM - 120314/03/149
. HALAL - 20140424-164308(PR)

=====================

Cara Pemakanan:
► Hanya koyak dan minum.
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur ATAU
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Kesan Terbaik:
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur DAN
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Nota:
Untuk mendapatkan kesan yang optimum:
. Dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.
. Dinasihatkan tidak mengambil rokok.
. Serta minum air yang banyak.

…………………………………………………...

Proses:
Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series akan :

1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel-sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.


=====
Harga :
=====

► RM 180 Semenanjung Malaysia
► RM 190 Sabah / Sarawak

…………………………………………………...

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
UNTUK PEMBELIAN, sila :
SMS / Whatsapp : 011-2312 5030 Qim
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦








#cantik #mulus #putih #gebu #collagen #3hari #seminggu #putihgebuseluruhbadan #cerah #kulitanjal #awetmuda #kolagen #berkesan #seawal3hari #berbaloi #sayajual #sayajualkolagen #hargamampmilik #radiance #kualalumpur #klang #selangor #ampang #melaka #johor #perlis #radiancesignature #radiencesignaturewhiteningglowing #glow #glowing #pinkish #putihalami

Thanks for reading