Saturday, 30 April 2016

Qimmy Melanie Make-Up Artist Service! URGENT! Mekap MURAH BERPATUTAN~

Assalamualaikum w.b.t

Nak inform kepada sesiapa urgent nak mencari MUA di saat2 akhir. Majlis nak dekat? event dalam seminggu? Insyaa Allah Qim boleh bantu. Terus roger Qim kat whatsapp. Mana tau kita boleh bekerjasama di suatu hari yang indah. ;) 


Oh ye teringat sorang customer saya, sangat kelakar orangnya. Sporting sangat , dah la Qim ni suka gelak. Haha nasib baik dengan berbekalkan ilmu di dada, Qim dapat fokus dan siap On-Time, Alhamdulillah. :) Tak kesahlah macam mana pun customer Qim, yang pasti dorang happy dengan hasil kerja Qim. Terima kasih kepada mereka yang pernah dimekapkan oleh Qimmy Melanie. =)

Pada entry kali ini ada beberapa contoh mekap pada diri ini, bila takde kerja di rumah, pokoknye bila tgh FREE, sendiri test mekap2 baru dibeli. Haha. So, korang boleh tengok ye, jika berkenan boleh contact Qim. Ditunggu ya panggilannya.

 Whatsapp: 013-3588664 

Save the Date!
Book Your Special Date with
~Qimmy Melanie~


 Do You Love This Kinda Look? <3



Combination

Mencari Make-Up Artist? Murah & berpatutan? Sini! Makeover Session.

Whatsapp: 013-3588664 

Save the Date!
Book Your Special Date with
~Qimmy Melanie~

Instagram: @qimmymelaniemakeup
Facebook: Qimmy Melanie MakeUp

If you guys think the red lipstick is too ROARR! for you. Hihi, you guys can request other look as well. No worries.

N.A.T.U.R.A.L

 All photos taken are Original. No editing.


Guys, for further information regarding this, do Whatsapp me. Please don't hesitate to contact me. It's an honor to work with you guys. Thank you.
=)

Whatsapp: 013-3588664

#mekap #makeup #mekapmurahcantik #cun #cantik #natural #macamcantikje #jelita #mac #shuuemuera #revlon #makeupartistmalaysia #makeuparist #kl #selangor #klangvalley #1malaysia #mekapnatural #glowing #glow #mekapmurah #hargastudent #prompnight #nikahsanding #nikah #sanding #bacheloratteparty #graduatiom #birthday #dinner #makeupforspecialevents #events #muakl #klang #mekapmurah #kryolan #skincare #serum #tabitaoriginal #sayajual #servismekap #mekaptunang #mekapsanding #muamalaysia #macmalaysia

Thanks For Reading! <3









Friday, 29 April 2016

Make-Up Artist Murah QimmyMelanie Mengikut Bajet Anda!

Assalamualaikum w.b.t


Salam Jumaat. Pada hari Jumaat yang penuh barakah ini, Qim ada mood pula nak update entry baru. Setelah sekian lama tak update2. Sedehhh :'( Terima kasih kepada siapa yang still buka blog yang tak seberapa ni. Lepas ni  Insyaa Allah Qim akan try update selalu kat sini selain di Facebook & Instagram ya. Senang sikit kan. Kali ni nak tulis entry pepanjang sikit. Hihi =)



 Anyway, mesti semua yang buka blog ni sedang tercari-cari MakeUp Artist buat majlis2 tertentu kan. Yang penting mesti dengan harga berpatutan kan. Zaman sekarang ni ada lagi ke servis mekap yang murah dan cantik? Jawapan YES! Mestilah ada lagi. :) Untuk makluman semua, Qim menawarkan servis mekap mengikut bajet anda, anda ada bajet tertentu? Jangan risau, inform saya terlebih dahulu. boleh contact Qim terus di talian tertera di bawah: 

Contact/Whatsapp:
013-3588664

BASED IN KL/SELANGOR
AND YES, I DO TRAVEL <3

Qim available untuk semua acara, tak semestinya untuk kahwin, sanding & tunang sahaja. Malah untuk segala acara/event yang memerlukan khidmat makeup artist, contoh korang nak gi kenduri kahwin ke, jadi bridesmaid ke, kenduri aqiqah, photoshoot untuk buat portfolio ke, atau korang nak pergi interview ke, majlis graduation, bolehlah guna khidmat Qim. Senang, contact saje, Nyatakan EVENT anda, TEMPAT & TIME event tu.






Untuk pembayaran seperti biasa, setelah bersetuju dengan harga mekap ditawarkan, anda diminta untuk membayar deposit (wang pendahuluan untuk book date mekap). Selagi tak book date, minta maaf Qim tak boleh proceed. Terima kasih atas kerjasama anda. 

Untuk kemudahan customer, Qim akan sampai ke destinasi lebih kurang 2-3 jam sebelum event. Ini adalah bagi memudahkan customer Qim untuk get ready sepenuhnya untuk event mereka setelah mekap. Mekap hanya mengambil masa dalam sejam setengah sahaja. Dan setelah mekap, customer boleh bayar secara 'cash' ataupun 'Maybank2U transaction' right after makeup. ;)

Untuk lokasi mekap, Just inform sahaja lokasi yang ingin dimekapkan. Tak kisah di mana2 yang penting customer merasa selesa. Itu yang paling utama. Dan yang paling penting, sambil makeup, anda akan diberi tips untuk penjagaan wajah dan apa2 soalan korang Qim 

Okaylah boleh add Qim: 

Instagram: @qimmymelaniemakeup
Facebook: Qimmy Melanie MakeUp



#mekap #makeup #mekapmurahcantik #cun #cantik #natural #macamcantikje #jelita #mac #shuuemuera #revlon #makeupartistmalaysia #makeuparist #kl #selangor #klangvalley #1malaysia #mekapnatural #glowing #glow #mekapmurah #hargastudent #prompnight #nikahsanding #nikah #sanding #bacheloratteparty #graduatiom #birthday #dinner #makeupforspecialevents #events #muakl #klang #mekapmurah #kryolan

Thanks For Reading! =)




Monday, 25 April 2016

Make-Up Artist Murah Berbaloi Qimmy Melanie

Assalamualaikum w.b.t

Hai salam sejahtera semua! Ya Allah sangat lama Qim tak update blog. Nah, ini dah tersangat Free ade lah mood nak update blog ni. Maaf ye uols. Cewah bajet Hanis Zalikha sangat. Konon. :P 
Okay Qim dah fokus pada Mekap je sekarang dan penjualan Tabita masih berjalan online. Alhamdulillah. All ready stock*, siapa nak order boleh lah whatsapp macam biasa. 

Percaya tak Qim dah pakai Tabita Skincare almost 6 years! 6 tahun okay. Sebab apa I yakin dengan Tabita? I hanya stick pakai dengan Tabita Original sahaja. I amik fresh dari centre, Jakarta. Sekarang, banyak sangat tiruan yang dorang repackaging semula. Hm.. Tak baik aniaya orang. :( Kulit  Qim sangat sensitive dan oily, lepas je pakai Tabita memang puas hati, produk lain semahal mana pun still tak boleh memuluskan kulit Qim ni. Sobs. Pada korang yang ragu-ragu, please la contact I. I taknak korang tertipu dengan peniaga yang tak bertanggungjawab menjual Tabita pelesu. huhu...Nak sangat beli murah tapi rupanya tak ori. :( Hati-hati ya sayang.

Okay back to the topic! BAMM!
Jom Mekap bersama MUA anda.
Qimmy Melanie
013-3588664
















Anyway, pada uols yang nak di'transform' kan oleh Qim silalah roger saya di whatsapp. Book your date. Tolong inform details macam ni kt Whatsapp: 013-3588664


DATE:

EVENT:

TIME:

VENUE:


Lepas konfirmasi, boleh lah terus bank in / transfer deposit (DP) untuk BOOKING DATE MEKAP. Untuk deposit, nanti Qim akan tetapkan. Sebab selagi tak transfer DP, Qim tak boleh book n proceed sesi mekap uols sebab date kena Fix. takut nanti last minute tak jadi or senang-senang cancel. Kesianlah kat saya hihi. :) Cepat transfer deposit, supaya tak nak clash timing customer lain. Kalau uols dah bayar DP terus, BAMMM! Kiranya date tu milik korang lah. Nama korang dah  tersergam indah kat buku mekap Qim. =D So, uols dah boleh goyang kaki. Let's save the date!

Instagram: @qimmymelaniemakeup



Thanks for reading!


#mekap #murah #mekappengantin #mekaptunang #mekapevent #mekapdinner #mekapcantik #mekapcun #kl #klang #selangor #makeup #flawless #rugitakbookdatemekap #mac #kryolan #bobbibrown #ltpro #jommekap #gothic #natural #naturalmakeup #revlon  #klang #kl #mekapgraduation #naturallook #mekapnatural #cheras  #macamcantikje #jelita #mac #shuuemuera #revlon #makeupartistmalaysia #makeuparist #kl #selangor #klangvalley #1malaysia #mekapnatural #glowing #glow #mekapmurah #hargastudent #prompnight #nikahsanding #nikah #sanding #bacheloratteparty #graduatiom #birthday #dinner #makeupforspecialevents #events #muakl #klang #mekapmurah #kryolan

Thank you!



Monday, 11 January 2016

Class Mekap 3 jam (Private) RM100 sahaja!

Assalamualaikum w.b.t

Instagram: @qimmymelaniemakeup
Make Up done by me.

013-3588664 (Whatsapp)

Kepada sesiapa yang ingin belajar cara mekap yang betul, boleh lah menghadirkan diri ke kelas privasi saya IKUT TIME ANDA (still kena refer schedule sy) and satu session akan mengambil masa dalam 3 jam sahaja, sekali kelas bayarannya hanya RM100 sahaja. Boleh One-on-One, atau boleh bawa kawan sekali. Jadi, saya dengan anda sahaja. Saya akan ajar 'basic skills', dan ada tips2 MAGICAL TOUCH yang selalunya digunakan oleh MAKE UP ARTIST zaman sekarang. Apa tunggu lagi, Jom whatsapp ramai2 ke nombor qim 013-3588664  

Instagram: @qimmymelaniemakeup



Tak rugi belajar mekap. Saya suka tengok orang cantik & saya suka dengan orang yang suka belajar nak jadi cantik! Terima Kasih.

Monday, 7 December 2015

TABITA & DESI DAMAYANTHI ORIGINAL. Get it now!!!

Whatsapp: 013-3588664 

Trial Set: RM150 RM130
Travel Set: RM180 RM170
Regular Set: RM320 RM290 RM240
Exclusive set: RM360 RM320 RM 290 (PROMOSI HEBAT)

* Sila Whatsapp : 013-3588664 (Qim)
Instagram: @qimmymelanie
@qimmymelaniemakeup

EXCLUSIVE SET

 TRAVEL SET

REGULAR SET

Whatsapp: 013-3588664 

DIJAMIN ORIGINAL DAN TIDAK MENGANDUNGI SEBARANG BAHAN KIMIA TERLARANG. TABITA & DESI DAMAYANTHI ADALAH PRODUK YANG DIPERBUAT DARIPADA 100% ORGANIK. HARAP MAKLUM. TIADA KESAN SAMPINGAN WALAUPUN SETELAH BERHENTI PEMAKAIAN


Instagram: @qimmymelaniemakeup
Facebook: Qimmy Melanie MakeUp

#tabita #skincare #tabitaskincare #mekap #makeup #mekapmurahcantik #cun #cantik #natural #macamcantikje #jelita #mac #shuuemuera #revlon #makeupartistmalaysia #makeuparist #kl #selangor #klangvalley #1malaysia #mekapnatural #glowing #glow #mekapmurah #hargastudent #prompnight #nikahsanding #nikah #sanding #bacheloratteparty #graduatiom #birthday #dinner #makeupforspecialevents #events #muakl #klang #mekapmurah #kryolan


Thank you!

Monday, 2 November 2015

NEW NUMBER CHANGED

Assalamualaikum w.b.t 

Qim nak inform yang saya baru tukar nombor. dari MAXIS ke CELCOM, Sila whatsapp saya nombor ini 013-3588664 - Qim :)

Maaf  tak sempat update apa2 terlalu busy. dan hanya sempat update phone number kt sini sahaja.  Segala urusan bolehlah hubungi nombor yang tertera ini ;)

Instagram: @qimmymelaniemakeup
Facebook: Qimmy Melanie MakeUp

#mekap #makeup #mekapmurahcantik #cun #cantik #natural #macamcantikje #jelita #mac #shuuemuera #revlon #makeupartistmalaysia #makeuparist #kl #selangor #klangvalley #1malaysia #mekapnatural #glowing #glow #mekapmurah #hargastudent #prompnight #nikahsanding #nikah #sanding #bacheloratteparty #graduatiom #birthday #dinner #makeupforspecialevents #events #muakl #klang #mekapmurah #kryolan


Thank you!

Sunday, 10 May 2015

Sampel Make Up Sexy Look


 Whatsapp: 013-3588664
Qimm
Instagram: @qimmymelaniemakeup

Contoh: MakeUp Sexy Look sesuai untuk candle light dinner or special date ;)














Instagram: @qimmymelaniemakeup
Facebook: Qimmy Melanie MakeUp

#mekap #makeup #mekapmurahcantik #cun #cantik #natural #macamcantikje #jelita #mac #shuuemuera #revlon #makeupartistmalaysia #makeuparist #kl #selangor #klangvalley #1malaysia #mekapnatural #glowing #glow #mekapmurah #hargastudent #prompnight #nikahsanding #nikah #sanding #bacheloratteparty #graduatiom #birthday #dinner #makeupforspecialevents #events #muakl #klang #mekapmurah #kryolan

Thank you!