Saturday, 13 June 2015

Flatface Highnose Persian FOR SALE RM900 (Nego)

Assalamualaikum w.b.t


Qim ada nak let go kucing qim yang hitam ni. Dia jantan, teramatlah comel, tak terfikir nak terjual pun sebab dah sangat sayang kat dia. Tapi disebabkan kesuntukan masa, fikir-fikir berkali-kali memang terpaksa juga letgo dia. Dah tak sempat nak melayan dia macam dulu. Sedih kat situ.

Siapakah yang sudi beli dan bela prince charming saya ni?  :) Walaupun dia hitam, tapi dia sangat hensem n comel tau. Tak caya boleh datang jenguk n tengok dye hehe. Qim pun dulu tak minat kucing hitam, Memang blacklist la kucing hitam ni tapi pandang yang sekor ni buat pertama kali  memang terus SUKAAA! Jatuh hati dibuatnya! dia lincah and gelagat dia comel lah. Lain daripada yang lain. Sangat disipilin kucingnya sebab masa first time beli dia dekat petshop semua dah well-trained. So tak perlu risau. Berbeza ngan kucing qim lagi sekor yang beli dari orang. Kalau ada yang berminat, boleh Whatsapp terus ya. 


Nak re-home.. sape yang sudi jadi tuan baru saya?


Details:

Flatface Male.

Mak Ayah baka Full Flat (Highnose).
5 months.
Warna Hitam & a bit perang. Bulu bawah badan & bawah ekor ada putih2 sikit.
RM900 (nego). Vaccined. Dewormed. Toilet trained. Food given: Royal Canin & sometimes Orijen
Gebu, Active, sgt manja & sgt friendly.
Sbb nak jual, sy busy dgn kerja skrg, kesian kat dia takde orang layan macam dulu. :(

COD Bangi/Kajang/KL.
For more info, boleh terus whatsapp : 019-6998996 (Fiq), 011-23125030 (Qim)

p/s: Jangan risau kalau takde langsung peralatan dia macam litter box (bekas beyak), bekas makanan, cage atau carrier cage untuk dibawa ke mana-mana, boleh juga beli murah dari Qim. Sekali let go barang-barangnya kalau ada yang mahu, khas untuk si comel ini. Harga lain2 n qim bagi murah punya. boleh deal. no worries.


Manja btul. gosok sikit dah manja dia ni 


Notty time. hihi aka Playtime!



Dah penat main.. termenung. PURR PURRR manja sangat


#sayajualkucing #sayajual #sayajualmurah #kucingforsalemurah #persiancat #kucingparsi #comel #gebu #bakabaik #fullflat #highnose #bakafullflat #kucingnakdiletgo #active #manja #toilettrained #royalcanin #kucingcomel #gilerkucing #catsofinstagram #catslover #sayajualkucingparsi #kucingparsimurah #catsforrehome #rehome #vaccined #dewormed #active #kucingsihat #kucinggebu #mudah #murah #bebulus 



Thanks for reading!


Sunday, 10 May 2015

MakeUp done by Me



 Whatsapp: 011-23125030
Qimm











Mekap Yang Seksi Sesuai Untuk Dinner

Assalamualaikum w.b.t

Kalau nak kelainan pada malam dinner, memang sesuai buat mekap 'Sexy Look'. 


Oh ya, harini ada 'Trial' makeup untuk sorang cewek manis ni. :) Sesiapa inginkan mekap macam ni, kalau risau tak sesuai dengan kulit, Qim memang adakan sesi Trial RM30 sahaja. 

For More Info Kindly Whatsapp:

011-23125030













Sunday, 19 April 2015

MEKAP MURAH DAN CANTIK !

Assalamualaikum w.b.t

Harini qim nak tunjuk qim mekap Smokey Eyes.
Baru balik kerja, penat terkata. Ingat nak tidur je tapi golek punya golek tak boleh tidur pula. So, I decided nak kemas2 beg mekap. Last-last I termekap pula diri sendiri hihi. Okay ni untuk tatapan uols yang request Smokey Eyes Makeup.





Oh ya, pic yang qim snap ni semua No Filter. Untuk mekap memang kita tak guna effect 360 semua ye. Nanti abis hilang semua shading yang kita buat. Penat mak. :)






Okay, kita amik gambar Close-up pula










Bagi yang berminat dengan mekap macam ni, boleh terus whatsapp saya untuk booking. 

Sila bagitau Lokasi/Date,/Event 

Whatsapp/SMS : 011-23125030

Jangan risau harga murah saje, Boleh deal kt whatsapp

:)

Thanks for reading

#qimmymelanie #qimmytouch #makeupartist #MUA #makeupaddict #makeup #thelook #makeupmalaysia #selangor #magicaltouch #bridalmakeup #klangvalley #kualalumpur #cantik #mekapmurah #cantik #cun #gebu #beauty #makeupservice #makeupartistmalaysia #gebu #mekapnatural



Friday, 10 April 2015

MAKE-UP ARTIST MURAH CANTIK By Qimmy Melanie

Assalamualaikum w.b.t

Hai... tengah pening survey mekap sana sini? Event dah nak dekat tapi tak jumpa-jumpa lagi make-up artist yang berkenan? Kalau ada pun mahal over budget kite? Jadinya kite dok terfikir-fikir lagi camne lah nak nampak glamour pada hari special. Lagi-lagi yang nak kahwin or tunang buat masa terdekat ni. 

Takyah cakap korang, I sendiri dah berpengalaman sangat dulu sebab yela... kite ni survey last minute. Seksa oh. Kalau awal pun, bila contact ngn mekap artis nak guna jasa diorang, kebanyakannya dah fully-booked. (especially MUA yg dah ada nama kan) 

Eh panjang pula muqaddimah. ;p


 Port mekap saya, Kalau nak i datang ke destinasi uols pun boleh ;)


MakeUp by Qimmy Melanie


So I ada menawarkan khidmat mekap kepada semua golongan masyarakat, Harga murah-murah sahaja, sesuai untuk student. Apa lagi tunggu?!!! Cepat ambik fon dah boleh la contact I . Kalau susah nak call boleh Whatsapp je. :) I akan reply di mana saje I berada!

"Sila nyatakan date, event apa, lokasi & pukul berapa"

Harga murah sangat-sangat! Sila jangan memalu nak roger I. Student amatlah digalakkan sebab dah takde MUA bagi harga murah2. Nak murah dan TIPTOP menawan, Pick me! 

MAKE-UP ARTIST SERVICE
Nikah+Sanding, Tunang, Bridesmaid, Promp Night, Dinner, Any Special Events yang memerlukan anda nampak Vogue da Vass! ;)

Whatsapp:
011-23125030
Qimm

RM 50.00 - RM 90.00 sahaja untuk mekap!




SESI MERATAKAN FOUNDATION

MEKAP MATA




FINAL TOUCH
   

 TADAA!








#mekap #makeup #mekapmurahcantik #cun #cantik #natural #macamcantikje #jelita #mac #shuuemuera #revlon #makeupartistmalaysia #makeuparist #kl #selangor #klangvalley #1malaysia #mekapnatural #glowing #glow #mekapmurah #hargastudent #prompnight #nikahsanding #nikah #sanding #bacheloratteparty #graduatiom #birthday #dinner #makeupforspecialevents #events

Thank you!