Friday, 10 April 2015

MAKE-UP ARTIST MURAH CANTIK By Qimmy Melanie

Assalamualaikum w.b.t

Hai... tengah pening survey mekap sana sini? Event dah nak dekat tapi tak jumpa-jumpa lagi make-up artist yang berkenan? Kalau ada pun mahal over budget kite? Jadinya kite dok terfikir-fikir lagi camne lah nak nampak glamour pada hari special. Lagi-lagi yang nak kahwin or tunang buat masa terdekat ni. 

Takyah cakap korang, I sendiri dah berpengalaman sangat dulu sebab yela... kite ni survey last minute. Seksa oh. Kalau awal pun, bila contact ngn mekap artis nak guna jasa diorang, kebanyakannya dah fully-booked. (especially MUA yg dah ada nama kan) 

Eh panjang pula muqaddimah. ;p


 Port mekap saya, Kalau nak i datang ke destinasi uols pun boleh ;)


MakeUp by Qimmy Melanie


So I ada menawarkan khidmat mekap kepada semua golongan masyarakat, Harga murah-murah sahaja, sesuai untuk student. Apa lagi tunggu?!!! Cepat ambik fon dah boleh la contact I . Kalau susah nak call boleh Whatsapp je. :) I akan reply di mana saje I berada!

"Sila nyatakan date, event apa, lokasi & pukul berapa"

Harga murah sangat-sangat! Sila jangan memalu nak roger I. Student amatlah digalakkan sebab dah takde MUA bagi harga murah2. Nak murah dan TIPTOP menawan, Pick me! 

MAKE-UP ARTIST SERVICE
Nikah+Sanding, Tunang, Bridesmaid, Promp Night, Dinner, Any Special Events yang memerlukan anda nampak Vogue da Vass! ;)

Whatsapp:
011-23125030
Qimm

RM 90.00 sahaja untuk mekap!




SESI MERATAKAN FOUNDATION

MEKAP MATA




FINAL TOUCH
   

 TADAA!








#mekap #makeup #mekapmurahcantik #cun #cantik #natural #macamcantikje #jelita #mac #shuuemuera #revlon #makeupartistmalaysia #makeuparist #kl #selangor #klangvalley #1malaysia #mekapnatural #glowing #glow #mekapmurah #hargastudent #prompnight #nikahsanding #nikah #sanding #bacheloratteparty #graduatiom #birthday #dinner #makeupforspecialevents #events

Thank you!

Sunday, 30 November 2014

RADIANCE SIGNATURE WHITENING GLOWING

Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No.1 Asia untuk kesihatan dan kecantikan anda, kerana ianya bertindak secara semulajadi serta menggunakan hanya bahan yang berkualiti dan bermutu tinggi.

3 Manfaat utama Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series:

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
UNTUK PEMBELIAN, sila :
SMS / Whatsapp :  011-2312 5030 Qim
Instagram: @qimmyputri
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

► Kecantikan:
. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
. Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
. Menjadikan kulit glowing secara natural.
. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
. Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
. Menghilangkan sel kulit mati.
. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
. Menghilangkan jeragat.
. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
. Mengecilkan pori-pori.

► Kesihatan:
. Anti kanser.
. Menstabilkan tekanan darah.
. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
. Merawat ekzema.
. Merawat imsonia.
. Merawat resdung.
. Merawat penyakit kencing manis.
. Merawat dan mencegah kanser payudara.
. Merawat dan mencuci buah pinggang.
. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
. Bertindak sebagai Anti-Body.
. Memberikan tenaga serta merta.
. Memberikan tidur yang nyenyak.
. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. Melawaskan pembuangan.


► Bentuk Badan Yang IDEAL
. Mengawal berat badan.
. Membuang toksin dalam badan.
. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
. Memberikan rasa kenyang.
. Mengawal nafsu makan.

Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

=====================

. Produk berstatus GMP Certified
. Selamat & Berkesan
. Tanpa Sapuan
. Tanpa Bahan Terlarang
. 100% Natural Base

. KKM - 120314/03/149
. HALAL - 20140424-164308(PR)

=====================

Cara Pemakanan:
► Hanya koyak dan minum.
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur ATAU
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Kesan Terbaik:
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur DAN
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Nota:
Untuk mendapatkan kesan yang optimum:
. Dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.
. Dinasihatkan tidak mengambil rokok.
. Serta minum air yang banyak.

…………………………………………………...

Proses:
Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series akan :

1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel-sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.


=====
Harga :
=====

► RM 180 Semenanjung Malaysia
► RM 190 Sabah / Sarawak

…………………………………………………...

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
UNTUK PEMBELIAN, sila :
SMS / Whatsapp : 011-2312 5030 Qim
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦








#cantik #mulus #putih #gebu #collagen #3hari #seminggu #putihgebuseluruhbadan #cerah #kulitanjal #awetmuda #kolagen #berkesan #seawal3hari #berbaloi #sayajual #sayajualkolagen #hargamampmilik #radiance #kualalumpur #klang #selangor #ampang #melaka #johor #perlis #radiancesignature #radiencesignaturewhiteningglowing #glow #glowing #pinkish #putihalami

Thanks for reading

Monday, 10 November 2014

TABITA SKINCARE ORIGINAL HARGA KASIH SAYANG

Assalamualaikum w.b.t

Hye guys, sorry agak lama tak update kt blog. Busy sangat kt hospital. 
Qim just nak update pasal harga Tabita Skincare Original dari Qim dah start dengan harga kasih sayang, Alhamdulilah order semakin bertambah, dan Qim nak bagi korang harga kasih sayang pula. Tanda terima kasih yang tak terhingga sebab dah trust Qim on this product. Semakin banyak order, sekali banyak qim amik dari Jakarta untuk korang semua, so now dh dpt lg murah. Oh jap, ni feedback  dari beberapa customer Qim. Qim jenis jarang buat testimoni customer. Tapi ia sebenarnya penting nak meyakinkan korang. ini yang sempat Qim amik feedback:



Anyway, please beware of pirate Tabita. For those who are selling this product atas dasar nak untung semata-mata, please stop it. Tak guna korang abiskan barang tapi orang tak puas hati. Cuba letak diri kita sebagai pembeli. Kita semua pun pembeli. Kalau orang buat cmni kt kite? mesti rasa tak puas hati & teraniaya kan. Dah bayar, tapi result tak semengah mana, Tak seperti apa yang dijanjikan. Yang murah pasti bersebab. 

Qim jual Tabita pun sebab pernah merasa kulit tak nyaman & kulit qim memang jenis sensitive melampau, i nak perubahan & i nak kepuasan diri, that's why i stick to Tabita and sell it to others. Oklah sorry, Takmo cakap banyak. Bagi yang berminat, sila whatsapp Qim. Boleh cite panjang. Free consultation. Stock sentiasa ada. No worries.Harini payment buat, esok/luse dh dapat barang, Yang dah biasa dengan Qim dah tau kan. Thank you guys, really appreciate this.

Exclusive Set: RM340
Regular Set: RM300
Travel Set: RM170
Trial Set: RM130

FREE Postage!

Whatsapp: 01123125030
Instagram: @qimmyputri

Ini customer baru pakai 6 hari, cepatkan perubahan dia. Nampak natural
Alhamdulilah happy nampak semua perubahan kat dorang, korang apa lagi tunggu, Jom BERTABITA :)



"TABITA SKINCARE ORIGINAL"

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"

Whatsapp: 01123125030
Instagram: @qimmyputri

Rugi tak try, CONFIRM puas hati. Dijamin ORIGINAL 100%

Thanks for reading =)

#tabitaskincare #tabita #skincare #cantik #gebu #mulus #cerah #putih #wanita #berseri #idaman #kecantikanasli #pencucimuka #krimpencerah #krimwajah #whitening #menawan #awetmuda #murah #pencerahanwajah #klang #batupahat #kl #cod #pos #melayu #kulithalus #licin #bebasjerawat #jerawat #cun #malaysiatabita #tabitaskincare #tabitahargamampumilik #mampumilik #glowing #sayajualtabita #sayajual #tabitaoriginal #tabitakl #kualalumpur #tabitaselangor #confirmpuashati #berkesan #3minggu #hargaberpatutan #testimonitabitaoriginal #testimoni #feedback


Tuesday, 5 August 2014

Tabita Skincare Original from Qim, Grab it NOW!!!

Assalamualaikum w.b.t

HYE!


Trial Set: RM150 RM130
Travel Set: RM180 RM170
Regular Set: RM320 RM300
Exclusive set: RM360 RM340

*Boleh nego lagi* sila Whatsapp : 01123125030 (Qim)
Instagram: @qimmyputri

Kulit jadi mulus, putih dan gebu secara alami cuma 3 MINGGU je! 

Tanpa pengelupasan yang teruk. Lelaki & Perempuan boleh guna. Sangat sesuai bagi semua jenis kulit terutama jenis kulit yang sangat sensitif. Yang Ori tidak akan ada efek samping, Selesa je pakai. Rugilah tak beli kat Qim sekarang. Tak tipu.

Qim sendiri memakai Tabita & ini hasilnya. No filter okay, Tak perlu camera 360 lagi. Muka korang dah cukup gebu alami. Pastikan dapatkan yang Original dari Qim sebab beli kat luar tu belum tentu ori. 

Tabita daripada saya dijamin 100% original dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya seperti mercury atau hidroquinone
Stock sentiasa ada! Roger je Qim

Lepas buat payment terus dapat Tabita set korang, 
Tabita akan dikirim dgn poslaju. FREE POSTAGE.


Saya nasihatkan untuk Skincare product janganlah beli yang sangat murah, Yang murah mesti bersebab,

Thanks for reading!

#tabitaskincare #tabita #skincare #cantik #gebu #mulus #cerah #putih #wanita #berseri #idaman #kecantikanasli #pencucimuka #krimpencerah #krimwajah #whitening #menawan #awetmuda #murah #pencerahanwajah #klang #batupahat #kl #cod #pos #melayu #kulithalus #licin #bebasjerawat #jerawat #cun #malaysiatabita #tabitaskincare #tabitahargamampumilik #mampumilik #glowing #sayajualtabita #sayajual #tabitaoriginal #tabitakl #kualalumpur #tabitaselangor #confirmpuashati #berkesan #3minggu #hargaberpatutan #testimonitabitaoriginal #testimoni #feedback


Friday, 11 July 2014

Beware! Jangan terpedaya dengan Tabita ciplak.

Assalamualaikum w.b.t. 


Guys, kalau ada sape-sape kawan yang ade masalah kulit muka. Sensitive sangat ke suruh dorang contact Qim & try Tabita Skincare. Confirm puas hati punya! Lagi2 nak raya ni sume kan. Sian la kat depa kan. Depa pun nak cecantik hensem2. Perempuan ke lelaki semua boleh guna. Tak lama pun effect dia nampak pun dlm 2-3minggu.
 Baru-baru ni kawan cakap mmg jerawat nk tumbuh pun susah lepas pakai. Terus kecut kateko! Ni dia nak belikan sekali order buat kawan-kawan dia. Jgn risau ade loose items jugak. N set dia takdelah mahal. Confirm ori bebeh! Korang sume boleh contact Qim, nak call terus or whatsapp je tanya dengan lebih lanjut, silakan.boleh saje. Anytime. N stock dari Qim sentiasa ada. No worries. Sila Promote ok.thank you.
Whatsapp/wechat: 01123125030 Qim

Muka selepas pemakaian Tabita. FRESH tanpa secalit make up!  


  Whatsapp/wechat: 01123125030 Qim

 

DAPATKAN HARI INI! SERIOUS PUAS HATI. oh ya ADA PROMO RAYA LAGI JOMMM


Thanks for reading

Tuesday, 1 July 2014

Jom cantik sama-sama dengan tabita ori dari Qim!

Assalamualaikum w.b.t....
Orang kata nak buat baik.jangan buat baik sorang2, ajak family, sedara, kwn2. Haa kalau nak cantik pun jangan cantik sorang2. Ajak semua orang.so dats why la qim promote lg Tabita dari Qim ni. Malas sebenarnya nk promote. Tp rasa geramm sgt ramai customer cakap dorg terpedaya dgn tabita ciplak.dorg suruh qim promote coz mmg beza sangat bila pakai tabita dari Qim. Mwah~
Whatsapp/wechat Qim: 01123125030.

Saturday, 22 June 2013

"QIMMY SHAWL" Shawl Cantik, Trendy & Sejuk! =D

Assalamualaikum w.b.t

Hello semua Qim nak update pasal shawl dari Qimmy Shawl pada entry kali ini. Alhamdulillah dah siap pun shawl ini semua. Dalam sibuk-sibuk kite ni sebenarnya masih ada ruang lagi untuk kite spend time kite buat benda yang kita minat. Okay, kalau korang berminat boleh whatsapp qimm. Lepas buat payment, Qimm akan terus post ke rumah anda. =)

SOLD OUT

Tak rugi korang beli shawl ni, pelbagai gaya boleh dibuat dengan shawl ini mengikut kreativiti masing-masing! :) GREAT CHOICE! Kombinasi warna dan corak TERKINI! Ada macam-macam. lebih 10 jenis. Tengok semua dalam album ini. Cepat beli tau sebab semua orang berebut-rebut nak beli shawl printed ni. Stock pula TERHAD! Jom shopping shawl/tudung RAYA!

Code: QS 023 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. Whatsapp Qimm-01123125030

SOLD OUT
Code: QS 022 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. Whatsapp Qimm-01123125030
SOLD OUT

Code: QS 019 Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. 
Whatsapp Qimm-01123125030
SOLD OUT
Code: QS 020 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. 
Whatsapp Qimm-01123125030

SOLD OUT
Code: QS 016 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. 
Whatsapp Qimm-01123125030
SOLD OUT
Code: QS 021 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang! sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. Whatsapp Qimm-01123125030

SOLD OUT
Code: QS 018 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. 
Whatsapp Qimm-01123125030
SOLD OUT

Code: QS 017 Material: Quality Chiffon. Inginkan shawl printed yang sangat selesa dan cantik bila digayakan? Dapatkan Qimmy Shawl sekarang!  sahaja (shawl sahaja). Shawl ini dihasilkan daripada kain chiffon printed yang berkualiti tinggi dan jahitan yang sangat teliti. Ianya Selesa, nyaman & sejuk bila dipakai. 
Whatsapp Qimm-01123125030

SOLD OUT
#shawl #shawlcantik #shawlberkualiti #lerangbesar #shawlpenuh #tudungcun #tudungcantik #tudungmurah #jilbabcantik #jilbabpanjang #shawllembut #desainterkini #citarasa #tudunglawa #tudungraya #shawlraya #shawlpuashati #corakwarnaterkini #corak #warna #trend #hibistastailista #hijabister #hijabster #stailodantrendy #trendy #stailo #warnawarni

SOLD OUT

Thanks for reading!